čtvrtek 27. září 2012

Fotoakce ZVLÁŠTNÍ DEN



Blží se magické datum 21. 12. 2012. Někdo věří, že bude konec světa nebo se stane něco jiného, já jsem přesvědčena, že život poběží dál a proto vás chci vyzvat k malému fotografickému snažení. Pojďme se v tento den zamyslet a obrazově vypovědět něco o tom, čím může být tento den zvláštní, co je pro nás v životě důležité, nebo co pro nás toto datum znamená.

Je to snadné: stačí v pátek 21. prosince tohoto roku zaznamenat, čemu přikládáme ve svých životech důležitost, co nás obohacuje, co nás nutí snažit se být lepšími. Ať už je to rodina, započaté dílo, víra nebo prostě radost ze života, kvůli které bychom si nepřáli, aby po 21. prosinci už nebylo nic. Fotografie si můžete předem pečlivě promyslet a pak onoho dne nasnímat nebo můžete zachytit reportážním způsobem jedinečný okamžik. Může se tedy jednat o aranžovanou fotografii, dokument, výtvarnou fotografii. Důležité je, aby snímky vyjadřovaly autorův postoj k výše jmenovanému tématu.

Vyfotografujte, co ve vás datum 21. 12. 2012 vyvolává!

Co vám to přinese?
Pojďme se prostřednictvím webové galerie podělit s jinými lidmi o to, jak vidíme den 21. 12. 2012 a čím pro nás je výjimečným. Na mnoha místech České republiky budou různí lidé v jeden den fotografovat a poté si budou moci prohlédnout na jednom místě, jak tento den prožili nebo jak toto zvláštní datum vnímají.

V pátek 21. 12. 2012 od 00.00 do 23.59 hod. fotografujte a poté zašlete na adresu myslenka78@gmail.com fotografii (nebo ucelenou sérii o max. 5 snímcích). Fotografie budou vystaveny ve fotogalerii na tomto blogu. Fotografie nebo série fotografií zasílejte do 21. 1. 2013 v rozlišení cca 800 x 600 bodů (formát JPG). Nezapomeňte připojit své jméno, odkud jste a věk. Můžete napsat i krátký odstavec o tom, co a proč jste fotografovali.

Zasláním fotografií souhlasí autor s jejich uveřejněním na adrese
http://fotoakcemyslenky.blogspot.cz spolu se jménem, věkem a místem bydliště.
Uveřejnění je bez nároku na honorář. Autorská práva k fotografiím zůstávají jejich autorům.

Děkuji za váš čas a budu se těšit na vaše fotografie. Lenka Pužmanová

Žádné komentáře:

Okomentovat